شهادت محمد ضیف، فرمانده کل گردان‌های قسام در غزه

شهادت محمد ضیف، فرمانده کل گردان‌های قسام تأیید شد

شهادت محمد ضیف، فرمانده کل گردان‌های قسام تأیید شد

ابوعبیده، سخنگوی گردان‌های قسام، شاخه نظامی جنبش حماس، رسماً اعلام کرد که محمد ضیف (ابوخالد)، فرمانده کل این گردان‌ها، در جریان جنگ اخیر در نوار غزه به شهادت رسیده است.

شهادت چندین فرمانده ارشد حماس

در این بیانیه همچنین تأیید شد که علاوه بر محمد ضیف، شماری دیگر از فرماندهان ارشد گردان‌های قسام نیز به شهادت رسیده‌اند، از جمله:

  • مروان عیسی (ابوالبراء) – معاون فرمانده کل گردان‌های قسام
  • غازی ابوطماعه (أبوموسی) – فرمانده بخش تسلیحات و خدمات رزمی
  • رائد ثابت – فرمانده بخش نیروی انسانی
  • رافع سلامه (أبومحمد) – فرمانده لشگر خان‌یونس
  • احمد الغندور (أبوأنس) – فرمانده لشکر شمال
  • ایمن نوفل (ابواحمد) – فرمانده لشکر منطقه مرکزی

جنگ ۴۷۰ روزه و شکست اهداف رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) حملات گسترده‌ای را علیه نوار غزه انجام داد که منجر به بیش از ۱۵۷ هزار شهید و زخمی، عمدتاً از میان زنان و کودکان، شد. علاوه بر آن، ۱۴ هزار نفر نیز مفقودالاثر شده‌اند.

با وجود تمام این جنایات، ارتش اسرائیل پس از ۴۷۰ روز جنگ، اعتراف کرد که در دستیابی به اهداف خود از جمله نابودی حماس و آزادی اسیران صهیونیست، ناکام مانده و در نهایت مجبور به پذیرش توافق آتش‌بس با حماس شد.

توافق آتش‌بس و عملیات جستجو در غزه

توافق آتش‌بس میان حماس و رژیم صهیونیستی، از ۳۰ دی‌ماه به اجرا درآمده است. این توافق که با میانجی‌گری قطر، مصر و آمریکا حاصل شد، شامل سه مرحله است که در طول شش هفته نخست، مذاکرات برای اجرای مراحل بعدی ادامه خواهد یافت.

پس از اجرای آتش‌بس، عملیات جستجو برای یافتن مفقودین و خارج کردن پیکرهای شهدا از زیر آوار آغاز شده و روزانه اجساد بیشتری در مناطق مختلف غزه کشف می‌شوند.

امتیاز شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا