احتمال جدایی زودهنگام اینزاگی از اینتر پس از شکست

اینتر پس از سه سال برای دومین بار به فینال لیگ قهرمانان اروپا رسید، اما شکست سنگین ۵-۰ مقابل پاری سن ژرمن نه تنها یک ناکامی بزرگ بود بلکه ممکن است پایان دوره چهارساله سیمونه اینزاگی روی نیمکت این تیم باشد. اینزاگی برای اولین بار فصل را بدون کسب هیچ جامی به پایان رساند و آیندهاش در هالهای از ابهام قرار گرفته است.
پیشتر گزارشهایی درباره تمایل اینزاگی به قبول پیشنهاد باشگاه الهلال عربستان با دستمزد سالانه ۳۰ میلیون یورو منتشر شده بود. این سرمربی در نشست خبری پس از بازی در مونیخ با لحنی معنادار و مبهم درباره آیندهاش صحبت کرد.
وقتی از او پرسیده شد که آیا در جام باشگاههای جهان هم اینتر را همراهی خواهد کرد، پاسخ داد: «نمیدانم چگونه باید جواب دهم. من فقط به احترام پس از این شکست تلخ اینجا هستم.»
در پاسخ به سوال درباره آیندهاش، اینزاگی گفت: «اکنون ناراحتی زیادی دارم و صحبت درباره آینده در این لحظه مناسب نیست. از ۱۳ جولای تاکنون ۵۸ بازی انجام دادهایم و حالا زمان مناسبی برای صحبت درباره آینده نیست.»
جانلوکا دیمارتزیو، کارشناس نقل و انتقالات شبکه اسکای اسپورت ایتالیا، تایید کرد که باشگاه الهلال اعتماد زیادی به جذب اینزاگی دارد اما جزئیات مراحل بعدی هنوز مشخص نیست.