پیشنهاد جذاب اینتر برای راشفورد؛ آیا بارسلونا عقب خواهد کشید؟

آینده مبهم راشفورد؛ اینترمیلان جلوتر از بارسا حرکت کرد

مارکوس راشفورد، مهاجم انگلیسی باشگاه منچستریونایتد، پس از سپری کردن یک دوره موفق در استون‌ویلا، اکنون در آستانه جدایی از اولدترافورد قرار گرفته است. طبق گزارش رسانه‌های اسپانیایی، اینترمیلان با پیشنهادی بهتر از بارسلونا وارد عمل شده است.

درخشش در استون‌ویلا و بازگشت به مرکز توجه

راشفورد پس از اختلافات با روبن آموریم، سرمربی جدید یونایتد، در نقل‌وانتقالات زمستانی به صورت قرضی راهی استون‌ویلا شد. او در ۱۷ بازی برای ویلا، در ۱۰ گل تأثیر مستقیم داشت و بار دیگر توانایی‌های خود را به نمایش گذاشت.

اظهارات صریح آموریم علیه راشفورد

روبن آموریم در پاسخ به دلیل بازی ندادن به راشفورد گفته بود:
«همیشه دلیل یکسانی دارد؛ شیوه تمرین کردن و سبک زندگی بازیکن. اگر چیزی تغییر نکند، من هم تصمیمم را تغییر نمی‌دهم. حتی ترجیح می‌دهم مربی دروازه‌بان را بازی بدهم تا بازیکنی که به طور روزانه نهایت تلاشش را نمی‌کند.»

او البته در ادامه فصل تأکید کرد که از عملکرد بازیکنان قرضی، از جمله راشفورد، در تیم‌های دیگر راضی است و تصمیم‌گیری نهایی درباره آینده آن‌ها به پایان فصل موکول خواهد شد.

توقف مذاکرات بارسلونا به دلیل مسائل مالی

گزارش‌ها حاکی از آن است که بارسلونا به شدت به جذب راشفورد علاقه‌مند بود، اما درخواست ۴۰ میلیون یورویی منچستریونایتد باعث شده این انتقال فعلاً در بن‌بست قرار گیرد. منابع نزدیک به باشگاه بارسلونا تأیید کرده‌اند که انجام چنین انتقالی در شرایط مالی کنونی این باشگاه، بسیار دشوار است.

اینترمیلان وارد عمل شد

در شرایطی که بارسا در تصمیم‌گیری مردد است، اینترمیلان با پیشنهادی بهتر از طرف کاتالان‌ها وارد مذاکرات با منچستریونایتد شده است. طبق ادعای منابع اسپانیایی، اینتر امیدوار است راشفورد را به عنوان رقیب مارکوس تورام و لائوتارو مارتینز در ترکیب اصلی وارد کند. مذاکرات ابتدایی نیز آغاز شده و باشگاه ایتالیایی در حال استفاده از تردیدهای بارسلونا برای نهایی کردن این انتقال است.

نظر گری نویل درباره آینده راشفورد

گری نویل، اسطوره منچستریونایتد، در برنامه Overlap گفت:
«مارکوس راشفورد باید از منچستریونایتد جدا شود. این مسیر به پایان رسیده و برای خودش و باشگاه بهتر است که راهی جدید پیدا کند.»
او همچنین اشاره کرد که عدم اعلام ادامه همکاری از سوی استون‌ویلا نشانه‌ای از بازگشت راشفورد به یونایتد است، اما تأکید کرد که این بازگشت به نفع هیچ‌کدام از طرفین نخواهد بود.

این مطلب چقدر مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا