هوش مصنوعی جدید گوگل: دستیار جدید دانشمندان برای تحلیل پروژه‌ها

گوگل ابزار جدیدی مبتنی بر هوش مصنوعی توسعه داده است که به عنوان همکار مجازی برای دانشمندان علوم زیستی عمل می‌کند. این ابزار که به پژوهشگران کمک می‌کند حجم گسترده‌ای از مقالات علمی را تحلیل کرده و فرضیه‌های نوین ارائه دهند، در دانشگاه‌های معتبر نظیر استنفورد و امپریال کالج لندن آزمایش شده است.

با موفقیت‌هایی که مدل‌هایی چون ChatGPT داشته‌اند، استفاده از هوش مصنوعی در محیط‌های مختلف کاری در حال افزایش است. از پاسخگویی به تماس‌های تلفنی گرفته تا انجام تحقیقات حقوقی، هوش مصنوعی به ابزاری مهم در عرصه‌های مختلف تبدیل شده است.

گوگل به همراه آزمایشگاه هوش مصنوعی دیپ‌مایند، به ویژه در حوزه علم، سرمایه‌گذاری کرده است. در سال گذشته میلادی، دمیس هاسابیس، مدیرعامل دیپ‌مایند، به‌دلیل مشارکت در توسعه فناوری‌های این واحد، به‌طور مشترک برنده جایزه نوبل شیمی شد.

در آزمایشی که در رابطه با فیبروز کبدی صورت گرفت، گوگل اعلام کرد که تمامی روش‌های پیشنهادی از سوی هوش مصنوعی جدید این شرکت، فعالیت‌های امیدوارکننده‌ای را نشان داده و پتانسیل مهار عوامل ایجادکننده بیماری را دارند. این شرکت همچنین افزود که این فناوری می‌تواند به مرور زمان راه‌حل‌های ارائه‌شده توسط متخصصان را بهبود بخشد.

گوگل در این زمینه اذعان داشت که هرچند این یافته‌ها هنوز اولیه هستند و به تأیید بیشتری نیاز دارند، اما این نتایج نشان می‌دهند که سیستم‌های هوش مصنوعی توانمند می‌توانند به تسریع و تقویت کار دانشمندان متخصص کمک کنند.

دانشمندانی که بر روی این پروژه کار کرده‌اند، معتقدند که این ابزار هوش مصنوعی نقش مکمل را برای پژوهشگران ایفا می‌کند و جایگزین آن‌ها نخواهد بود. ویوک ناتاراجان، دانشمند گوگل، اظهار کرد: «ما انتظار داریم که این فناوری باعث کاهش همکاری‌های علمی نشود، بلکه برعکس، موجب افزایش همکاری‌ها شود.»

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا