پنج وزیر به کمیسیون‌های مجلس می‌روند؛ پاسخ به سوالات نمایندگان

به گزارش آرسینه، پنج وزیر دولت در هفته جاری برای پاسخ به سوالات نمایندگان و ارائه گزارش‌های مرتبط با حوزه کاری خود به کمیسیون‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی خواهند رفت. از شنبه (۶ اردیبهشت) تا چهارشنبه (۱۰ اردیبهشت)، کمیسیون‌های مجلس جلسه‌هایی را برگزار می‌کنند که در آن‌ها طرح‌ها و لوایح مختلف بررسی و سوالاتی از وزرا مطرح خواهد شد.

وزیر جهادکشاورزی در کمیسیون اصل نودم مجلس حاضر می‌شود تا به سوالات پیرامون تامین نهاده‌های دامی و کمبود کالاهای اساسی در کشور پاسخ دهد. کمیسیون اجتماعی مجلس نیز لایحه «حفظ کرامت و حمایت از زنان در برابر سوء رفتار» را با حضور دستگاه‌های مختلف مورد بررسی قرار خواهد داد.

کمیسیون اقتصادی نیز این هفته به بررسی تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد بانک مرکزی می‌پردازد و کمیسیون امنیت ملی طرح اصلاح قانون بسیج سازندگی را مورد بحث قرار خواهد داد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در کمیسیون بهداشت و درمان حاضر خواهد شد تا به سوالات برخی نمایندگان پاسخ دهد، در حالی که وزرای نیرو و راه و شهرسازی در کمیسیون عمران به نمایندگان پاسخ خواهند داد. کمیسیون فرهنگی نیز به موضوع توسعه فرهنگ عفاف و حجاب با حضور وزیر آموزش و پرورش خواهد پرداخت.

همچنین کمیسیون کشاورزی مجلس میزبان وزیر نیرو خواهد بود تا درباره مسائل مرتبط با آب و منابع طبیعی گفتگو کند. رئیس سازمان برنامه و بودجه نیز در کمیسیون صنایع و معادن مجلس حضور خواهد یافت تا عملکرد برنامه هفتم توسعه در حوزه صنعت، معدن، پتروشیمی و فناوری اطلاعات را بررسی کند.

امتیاز شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا