فولاد 1 – تراکتور 2؛ نبرد سهمیه و قهرمانی

فولاد ۱ - تراکتور ۲؛ نبرد سهمیه و قهرمانی به سود تبریزی‌ها پایان یافت

دیدار معوقه از هفته بیست و دوم لیگ برتر ایران، شامگاه دوشنبه پنجم اردیبهشت ۱۴۰۴، در ورزشگاه فولاد آرنا برگزار شد و در پایان، تیم تراکتور با نتیجه ۲ بر ۱ از سد میزبان خود، فولاد خوزستان گذشت.

در این بازی که با حضور بیش از ۲۰ هزار تماشاگر برگزار شد، فولاد به دنبال حفظ شانس کسب سهمیه آسیایی و تراکتور در مسیر قهرمانی لیگ به میدان رفتند.

نیمه اول با حملات متقابل آغاز شد و دو تیم فرصت‌هایی برای گلزنی داشتند اما نیمه نخست بدون گل به پایان رسید. با شروع نیمه دوم، تراکتور در دقیقه ۴۶ توسط دوماگوی دروژدک روی پاس زیبای ترابی به گل اول دست یافت.

در حالی که همه چیز به سود شاگردان اسکوچیچ پیش می‌رفت، فولاد در دقیقه ۲۰+۹۰ صاحب یک ضربه پنالتی شد که ابوالفضل زاده عطار ابتدا ضربه‌اش را بیرانوند مهار کرد اما در ریباند گل مساوی را به ثمر رساند.

اما این پایان کار نبود؛ تنها سه دقیقه بعد، اشتباه سینا اسدبیگی باعث شد تا مهدی هاشم‌نژاد با یک شوت زمینی، گل دوم تراکتور را به ثمر برساند و پیروزی شیرینی برای تیمش رقم بزند.

  • ترکیب فولاد: ادیب زارعی، کاظمی، توکلی، کولیبالی، نعمتی، سرآبادانی، اسدبیگی، انصاری، پهلوان، سلیمانی، بلانکو
    سرمربی: یحیی گل‌محمدی
  • ترکیب تراکتور: بیرانوند، خلیل‌زاده، آقاسی، اسماعیلی‌فر، نادری، آلوز، پوستونسکی، ترابی، هاشم‌نژاد، دروژدک، حسین‌زاده
    سرمربی: دراگان اسکوچیچ

گل‌ها:

  • دقیقه ۴۶: دروژدک برای تراکتور
  • دقیقه ۹۰+۲۰: زاده عطار برای فولاد
  • دقیقه ۹۰+۲۳: هاشم‌نژاد برای تراکتور

 

  • کارت زرد: دانیال اسماعیلی‌فر (تراکتور)
  • کارت قرمز: موسی کولیبالی (فولاد)

حواشی مهم بازی:

  • بازی با ۳ دقیقه تأخیر آغاز شد.
  • دستگاه VAR در یکی از صحنه‌های مشکوک دچار مشکل شد و بازی ۱۴ دقیقه متوقف شد.
  • هواداران فولاد با دودزا و آتش‌بازی فضای زیبایی در استادیوم خلق کردند.
  • خداداد عزیزی در واکنش به تصمیم داور در لحظه‌ای تصمیم به بیرون کشیدن تیم داشت.

 

امتیاز شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا