پرسپولیس؛ جدایی دو بازیکن خارجی برای جذب هموطنان کارتال

پرسپولیس آماده تغییرات؛ جدایی دو بازیکن خارجی برای جذب هموطنان کارتال

باشگاه پرسپولیس برای تقویت تیم خود در فصل آینده و جذب بازیکنان جدید، تحت هدایت اسماعیل کارتال سرمربی ترکیه‌ای، با چالشی جدی مواجه است. طبق قوانین سازمان لیگ، باشگاه‌ها تنها مجاز به جذب حداکثر ۶ بازیکن خارجی هستند. این محدودیت‌ها باعث می‌شود که پرسپولیس برای ورود نفرات جدید، نیاز به خالی کردن فضا در لیست بازیکنان خارجی خود داشته باشد.

کارتال، که برنامه‌های خود را بر اساس جذب ۴ بازیکن خارجی جدید از جمله سه بازیکن ترک‌تبار و تیوی بیفوما، مهاجم فصل جاری استقلال خوزستان، تنظیم کرده است، مجبور به کنار گذاشتن چند بازیکن خارجی فعلی خواهد شد.

بر این اساس، گئورگی گولسیانی، مدافع تیم ملی گرجستان، و ایوب العملود، مدافع تیم ملی مراکش، در پایان فصل از پرسپولیس جدا خواهند شد. این تغییرات به باشگاه اجازه می‌دهد که شرایط لازم برای جذب بازیکنان جدید را فراهم کند.

کارتال همچنین تصمیم گرفته است که تنها اوستون ارونوف، سردار دورسون و الکسی گندوز را در لیست بازیکنان خارجی خود حفظ کند و نشان داده است که به‌طور کلی بر روی ثبات لیست بازیکنان تیم تمرکز زیادی ندارد. این رویکرد مشابه استراتژی خوان کارلوس گاریدو، سرمربی پیشین پرسپولیس، است که تغییرات زیادی در ترکیب تیم ایجاد کرده بود.

در حال حاضر، فدراسیون فوتبال مجوز جذب ۶ بازیکن خارجی را به باشگاه‌ها می‌دهد که این مجوز تنها برای تیم‌هایی است که بیش از ۶۰ درصد ظرفیت بازیکنان خارجی فصل گذشته خود را به کار گرفته باشند. احتمال تغییرات در سقف قرارداد بازیکنان برای فصل آینده وجود دارد و در جلسات کارگروه این موضوع بررسی خواهد شد.

امتیاز شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا