داور بازی برگشت اینتر و بارسلونا در لیگ قهرمانان مشخص شد

یوفا به طور رسمی شیمون مارسینیاک، داور سرشناس لهستانی را برای قضاوت دیدار برگشت نیمهنهایی لیگ قهرمانان اروپا میان تیمهای اینتر و بارسلونا انتخاب کرد. این مسابقه حساس سهشنبه شب در ورزشگاه سنسیرو شهر میلان برگزار خواهد شد.
بازی رفت این دو غول فوتبال اروپا در ورزشگاه نوکمپ با تساوی جذاب 3-3 به پایان رسید و حالا همه چیز به جدال سرنوشتساز در خاک ایتالیا بستگی دارد تا تیم صعودکننده به فینال مشخص شود.
مارسینیاک، داور ۴۴ ساله لهستانی، پیش از این نیز سابقه قضاوت در بازیهای مهمی از جمله مسابقات همین دو تیم را در کارنامه خود دارد. او تاکنون ۹ بار دیدارهای اینتر را داوری کرده که حاصل آن ۲ برد، ۳ تساوی و ۴ شکست برای نراتزوری بوده است.
آخرین قضاوت او برای اینتر به مرحله یکهشتم نهایی لیگ قهرمانان ۲۰۲۴ بازمیگردد؛ جایی که شاگردان سیمونه اینزاگی پس از تساوی در وقتهای قانونی، در ضربات پنالتی مقابل اتلتیکو مادرید حذف شدند.
مارسینیاک همچنین در فینال لیگ قهرمانان اروپا ۲۰۲۳ بین اینتر و منچسترسیتی هم داور میدان بود؛ مسابقهای که با پیروزی ۱-۰ نماینده انگلیس به پایان رسید.
این داور لهستانی پیش از این دو بار نیز دیدار اینتر و بارسلونا را قضاوت کرده است:
- فصل ۲۰۱۸-۱۹، تساوی ۱-۱ در سنسیرو
- فصل ۲۰۲۲-۲۳، تساوی تماشایی ۳-۳ در نوکمپ
یوفا در کنار مارسینیاک، دو داور هموطن او یعنی توماش لیستکویچ و آدام کوپشیک را به عنوان کمکداور معرفی کرده است. همچنین پاول راچکوفسکی به عنوان داور چهارم در این دیدار حضور خواهد داشت. سیستم کمکداور ویدیویی (VAR) نیز بر عهده دنیس هیگلر و پول فن بوکل از کشور هلند خواهد بود.
منبع: football-italia.net