لواندوفسکی با 25 گل صدرنشین شد؛ رکوردشکنی بارسلونا در لالیگا

بارسلونا در یک نمایش خیره کننده با نتیجه ۴-۱ ژیرونا را شکست داد تا موقعیت خود را در صدر جدول لالیگا تثبیت کند. این پیروزی چشمگیر که در ورزشگاه المپیک بارسلونا به دست آمد، چندین رکورد جالب توجه را برای تیم کاتالان به همراه داشت.

لواندوفسکی، گلزن بی رقیب:

لهستانی تبار بارسلونا با زدن دو گل دیگر در این بازی، آمار خیره کننده خود را به ۲۵ گل در این فصل لالیگا رساند. این آمار بعد از خروج لیونل مسی از لیگ اسپانیا بی سابقه بوده و نشان دهنده فرم فوق العاده مهاجم ۳۵ ساله است. لواندوفسکی که به نظر می رسد با هر بازی بهتر می شود، حالا ۵ گل از نزدیکترین رقیب خود در جدول گلزنان پیش است.

جزئیات بازی:

بارسلونا از همان دقیقه اول فشار خود را آغاز کرد و در نهایت با گلهای کریچی (گل به خودی، ۴۳)، لواندوفسکی (۶۱ و ۷۷) و فران تورس (۸۶) به پیروزی رسید. ژیرونا تنها در دقیقه ۵۳ توسط دانجوما موفق به گلزنی شد.

آمار خیره کننده بارسلونا:

  • ۲۱ شوت به سمت دروازه حریف
  • ۹ شوت در چارچوب
  • ۶۹٪ مالکیت توپ
  • رسیدن به رکورد ۱۳۹ گل در ۴۵ بازی این فصل

هانسی فلیک، سرمربی بارسلونا پس از بازی اظهار داشت: “ما در فرم فوق العاده ای قرار داریم. اعتماد به نفس بازیکنان نکته کلیدی موفقیت ماست و من به عنوان مربی باید این روحیه را در آنها حفظ کنم.”

وی در خصوص عملکرد لواندوفسکی گفت: “لوا در محوطه جریمه یک استثناست. او می داند که به او اعتماد دارم و این اعتماد متقابل نتایج فوق العاده ای به همراه داشته است.”

این پیروزی بیستمین بازی بدون شکست متوالی بارسلونا در تمام رقابتها محسوب می شود. تیم کاتالان در تقویم فشرده پیش رو، چهارشنبه در مرحله نیمه نهایی جام حذفی به مصاف اتلتیکو مادرید می رود و شنبه در لالیگا میزبان رئال بتیس خواهد بود.

نکته جالب توجه: اریک گارسیا در این بازی صدمین بازی خود را با پیراهن بارسلونا انجام داد و عملکرد قابل قبولی از خود به نمایش گذاشت. فلیک از این بازیکن تجلیل کرد و گفت: “او همیشه حرفه ای عمل می کند و برای تیم بسیار ارزشمند است.”

منبع : فوتبال 360
امتیاز شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا