آخرین آمار قربانیان انفجار بندرعباس اعلام شد

انفجار بندر شهید رجایی؛ ۴ کشته و بیش از ۵۰۰ زخمی تاکنون
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از جان باختن چهار نفر و مجروح شدن بیش از ۵۰۰ نفر در پی انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس خبر داد.
بابک محمودی روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اعلام کرد: براساس گزارش تیمهای امدادی و نیروهای واکنش سریع حاضر در محل حادثه، تاکنون چهار نفر جان خود را از دست دادهاند.
وی با اشاره به اینکه کانون اصلی انفجار همچنان خاموش نشده است، افزود: از مردم درخواست داریم از حضور در محل حادثه خودداری کنند تا روند امدادرسانی به مجروحان با سرعت بیشتری انجام شود.
محمودی همچنین از فعالیت ۹ تیم واکنش سریع هلال احمر و دو فروند بالگرد اطفای حریق در منطقه خبر داد و گفت عملیات امداد و نجات همچنان ادامه دارد.
گفتنی است انفجار شدیدی روز شنبه ششم اردیبهشت ۱۴۰۴ در بندر شهید رجایی رخ داد که همچنان ابعاد کامل آن در دست بررسی است.
منبع : ایرنا