تغذیه

عصاره گندم جوانه زده:به مالت

  عصاره گندم جوانه زده

عصاره گندم عصاره ی گرفته شده از دانه های گندم جوانه زده طعمی شیرین مشابه سمنو است در حالی که به آن هیچ نوع ماده ی شیرین کننده ای اضافه نمی شود . این عصاره یک ماده غذایی مفید و با ارزش تغذیه ای بالا است. عصاره ی مالت گندم ، از لحاظ ظاهری مشابه عصاره ی مالت جو است ولی با این تفاوت که مزه ی آن کمی شیرین تر و طبع آن گرم و به همین دلیل یک بهبود دهنده ی عالی برای بیماران مبتلا به ام اس است.

خواص عصاره گندم جوانه زده:

  • دارای املاح معدنی از جمله پتاسیم،آهن، روی، ید، فسفر، منیزیوم، کلسیم و سلنیوم است و برای کسانی که دچار کمبود املاح معدنی بوده یا کم خونی و ضعف پیدا کرده اند و از لحاظ جسمی و روحی ناتوان و ضعیف شده اند، مفید است.
  • به دلیل وجود فیبر سبب کاهش ابتلا به سرطان روده شده و مصرف آن یکی از بهترین روش ها برای حفظ سلامت دستگاه گوارش به عنوان ملین است.
  • به دلیل دارا بودن ویتامین E دارای خواص ضد انعقادی خون می باشد و از بروز سکته قلبی جلوگیری نموده و پدیده پیری سلولها و بافتهای بدن را کند می کند. موهای شما را تقویت نموده و شوره و ریزش موها را کاهش می دهد. دارای خاصیت نرم کنندگی و مرطوب کنندگی است و به بهبود التهابات و جراحت های پوستی کمک می کند.این ویتامین به عنوان یک درمانگر طبیعی، تا حد زیادی چروک ها و خط های به وجود آمده روی پوست را ترمیم می نماید.
  • عصاره ی گندم جوانه زده دارای ویتامین A است که در ساختمان پوست، موها ، چشم، دندان و لثه حضور دارد. حضور این ویتامین سبب عملکرد صحیح و حفظ سلامت این اعضا می ‌شود. این ویتامین در سنین رشد در استخوان سازى شرکت مى کند و به همین علت مصرف آن برای کودکان در حال رشد، خانم هاى باردار یا شیرده مفید می باشد.
  • حاوی فیبرهای محلول است که مصرف کافی آن باعث کاهش 10 تا 15 درصد کلسترول، در افرادی که دارای کلسترول بالا هستند، می شود.
  • به واسطه داشتن سلنیوم، منیزیم و ویتامین E که دارای خواص آنتی اکسیدانی هستند، موجب تقویت سیستم ایمنی بدن در نتیجه پیشگیری از سرماخوردگی، گرم نگه داشتن بدن و افزایش فعالیت های مغزی می شود.
  • سرشار از ویتامین های E و B بوده و باعث آرامش اعصاب، منظم شدن ضربان قلب و شادابی پوست می گردد.
  • عصاره ی گندم جوانه زده دارای ویتامین A است که در ساختمان پوست، موها ، چشم، دندان و لثه حضور دارد. حضور این ویتامین سبب عملکرد صحیح و حفظ سلامت این اعضا می ‌شود. این ویتامین در سنین رشد در استخوان سازى شرکت مى کند و به همین علت مصرف آن برای کودکان در حال رشد، خانم هاى باردار یا شیرده مفید می باشد.
  • عصاره ی گندم جوانه زده سبب تقویت عملکرد تخمدان ها،افزایش قدرت تولیدمثل و کاهش دردهای قاعدگی میشود.

موارد مصرف عصاره گندم جوانه زده:

–    به تنهایی یا همراه با خامه، عسل، ارده و کره یک صبحانه عالی یا یک میان وعده بسیار مقوی و مفید می باشد.
–    ماده ای مقوی و انرژی زا برای کودکان و ورزشکاران می باشد.
–    در تهیه انواع غذاها از جمله سوپ، غذای کودک، غذاهای رژیمی و حلوا کاربرد دارد.
–    می توان همراه با شیر استفاده نمود.
–    می توان از آن به جای مربا یا سایر شیرین کننده ها در تهیه انواع کیک، شیرینی و بیسکوییت استفاده نمود.

تهیه شده توسط واحد تحقیق و توسعه ی به مالت

مجله آرسینه

تبلیغات متنی
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
دکمه بازگشت به بالا