رژیم غذایی

چند توصیه غذایی برای کاهش وزن

چند توصیه غذایی برای کاهش وزن

چند توصیه غذایی برای کاهش وزن

توصیه غذایی برای کاهش وزن : به جای پنیر معمولی از پنیر تهیه شده از شیر بز استفاده کنید چون کالری آن از پنیر شیر گاو ۴ درصد پایین تر است. وقتی آبمیوه می گیرید داخلش قطعات میوه بیندازید. با این کار فیبر بیشتری به بدن رسیده و مدت بیشتری احساس سیری میکنید.
چربی های خوب بخورید تا بیشتر چربی بسوزانید. تخم مرغ، گردو، روغن های گیاهی و گوشت مرغ همه برای دستیابی به این هدف مناسب هستند و در عین حال خطر ابتلا به بیماری های قلبی را هم کاهش میدهند.
بعد از غذا، پنیر فرانسوی بخورید تا چربی بسوزانید. در این پنیر کلسیم و تریپتوفان وجود دارد که جدا از سوزاندن چربی به خواب راحت هم کمک میکند.
هر روز داخل ماست دارچین بریزید تا چربی بسوزانید. دارچین یک ماده بی نظیر در افزایش متابولیسم است. خوردن روزانه نصف قاشق چای خوری دارچین کافی است تا در عرض یک ماه یک کیلو وزن کم کنید.
سالادی حاوی لوبیای قرمز، فلفل، گوجه فرنگی، پیاز و ذرت شیرین همراه با سس خانگی روغن زیتون و لیموترش به کاهش وزن کمک می کند. ترکیبی از فیبر، باعث کم کردن گرسنگی و مواد شیمیایی چربی سوز باعث کاهش وزن میشوند.
اگر هر روز همراه ناهار کلم قرمز بخورید چند کیلو وزن کم خواهید کرد. کلم باعث سوختن چربی و کاهش میل به غذا میشود.
آووکادو بخورید. با این کار اسید اولئیک به بدن می رسد که به کاهش وزن و کم کردن میل به غذا کمک میکند.

مواردی که باید همیشه به آن توجه کنیم

۱-پروبیوتیک برای تعادل

افراد چاق در دستگاه گوارش خود با مشکل تعادل نداشتن میان باکتری ها روبه رو هستند که باعث دریافت کالری بیشتری در بدن آنها می شود اما در افراد لاغر باکتری ها کالری بیشتری مصرف کرده و کالری دریافتی فرد را کاهش می دهند بنابراین خوردن روزانه محصولات پروبیوتیک به ویژه ماست تعادل باکتریایی دستگاه گوارش را برقرار خواهد کرد.

۲-تخم مرغ برای سیری

پیراشکی و نان شیرینی را بی خیال شوید و سراغ تخم مرغ بروید. نتایج مطالعه تغذیه نشان داده است که نان و کیک های شیرین جدا از محتوای چربی خود، باعث بالا رفتن سطح قند خون شده و در نتیجه فرد را وادار می کنند تا بیشتر بخورد. در عوض خوردن تخم مرغ به دلیل کمیت و کیفیت بالای پروتئین خود دریافت کالری روزانه را کاهش داده و به مدت طولانی تری شما را سیر نگه می دارد.

۳-اسفناج

اسفناج جدا از اینکه منبع غنی آهن به شمار می آید حجم بسیار زیادی هم فیبر دارد. فیبر موجود در اسفناج ۲ برابر اغلب سبزی ها است و به بدن کمک می کند تا چربی ها را به شکل موثرتری متابولیزه کند. تحقیقات نشان داده، افزودن اسفناج به برنامه غذایی روزمره تا ۷ درصد کالری دریافتی را کاهش می دهد چون عبور غذا از دستگاه گوارش را کندتر می کند.

متخصصین تغذیه معتقداند، مصرف مواد غنی از فیبر در رژیم غذایی نقش مهمی ایفا می کنند.

 مجله پزشکی آرسینه

ارسال پاسخ

آرسینه
آرسینه جدیدترین و بروز ترین مطالب در حوزه های تغذیه, روانشناسی, پوست ومو, گردشگری, فرهنگی, سبک زندگی, تکنولوژی, تناسب اندام, رژیم غذایی, بیماری های نادر و.. آرسینه همواره سعی بر بهبود هر چه بهتر کیفیت محتوا خواهد بود.