راهنمای گرفتن ویزای کانادا
گردشگری

راهنمای گرفتن ویزای توریستی کانادا

راهنمای گرفتن ویزای کانادا

راهنمای اخذ ویزای کانادا: کانادا یکی از کشورهایی است که به دلیل شرایط اجتماعی و اقتصادی در زمره مقصدهای گردشگران و البته مهاجران قرار گرفته است. با توجه به میزان بالای تقاضا برای سفر به کانادا ، مقررات سختگیرانه ای از سوی دولت کانادا برای ورود شهروندان خارجی به این کشور وضع شده است.در این مقاله سعی داریم درباره روش های اخذ ویزا یا روش های گرفتن ویزای کانادا را بررسی کنیم.

جالب است بدانید که به علت تعطیلی سفارت کانادا در ایران، کلیه فعالیت‌های این سفارت به حالت تعلیق درآمده و شهروندان ایرانی برای دریافت روادید می‌توانند از طریق نمایندگان قانونی یا شخصا به سفارت کانادا در کشورهای همجوار از جمله سفارت کانادا در ترکیه، مراجعه و مراحل قانونی دریافت ویزا را طی کنند. البته با توجه به اینکه مراجعه حضوری به سفارتخانه‌های کانادا در کشورهای همجوار اتلاف هزینه و زمان را در بردارد، میتوان ثبت نام و دریافت آنلاین ویزا را با کم هزینه‌ترین و نیز سریع‌ترین راه ممکنانجام داد.

ویزای کانادا

 

انواع ویزای توریستی کانادا

ویزای یکبار ورود (Single Entry)

ویزای چندبار ورود (Multiple Entry)

شرایط برای شهروندان ایرانی متقاضی ویزای کانادا

شهروندان ایرانی متقاضی دریافت ویزای توریستی کانادا باید در کلیه موارد ذیل اطمینان خاطر افسر اداره مهاجرت را جلب نمایند

تضمین خروج از خاک کانادا پس از اتمام مهلت ویزا
ارائه تضمین مالی به منظور تامین کلیه مخارج در طول مدت اقامت در خاک کانادا
ارائه تعهد مبنی بر عدم اشتغال یا تحصیل در مدت اقامت
عدم ایجاد خطر امنیتی برای دولت و شهروندان کانادا
عدم سوء پیشینه کیفری
ارائه گواهی سلامت
ارائه کلیه مدارک درخواستی از جانب افسر اداره مهاجرت

شرایط لازم برای درخواست ویزای آنلاین

گواهی‌نامه دارای اعتبار
پست الکترونیک (ایمیل)
دسترسی به اسکنر یا دوربین برای تهیه کپی دیجیتال از مدارک و بارگذاری آن‌ها
کارت اعتباری یا کارت پرداخت معتبر مانند ویزا (Visa)، مستر کارد (MasterCard) یا امریکن اکسپرس (American Express) جهت پرداخت هزینه درخواست ویزا بصورت آنلاین؛

ویزای کانادا
ویزای کانادا

مراحل درخواست ویزا

برای دریافت ویزا ابتدا باید به سایت ویزای الکترونیک کانادا مراجعه کرده و فرم مربوطه را کامل و دقیق پر کنید. انجام این کار تنها چند دقیقه طول خواهد کشید. از جمله اطلاعات مهم درخواست شده در فرم می‌توان به کشور صادر کننده گذرنامه متقاضی، ملیت متقاضی، شماره گذرنامه، مشخصات کامل متقاضی (نام، تاریخ تولد، محل تولد و تاریخ صدور گذرنامه). سایر اطلاعات نیز مربوط به ویژگی‌های ظاهری، تمکن مالی و اطلاعات سفر است.

پس از تکمیل، پرداخت هزینه و ارسال فرم باید باید ایمیل خود را مرتب چک کنید؛ زیرا چند دقیقه پس از ارسال فرم ایمیلی از طرف اداره مهاجرت کانادا برای شما ارسال می‌شود.

برای اطلاع از وضعیت درخواستتان نیز کافی است تا با شماره و مشخصات گذرنامه وارد سایت شوید.

بهتر است بدانید 

در زمان تکمیل فرم بهتر است تا زمان سفر خود را ذکر کنید.

در صورت سفر با فرزندان، ثبت مشخصات کودکان نیز در این سیستم ضروری است؛ البته امکان ثبت نام کلیه اعضای خانواده بصورت یکجا نیز وجود دارد.

مدت و اعتبار ویزا

ویزای الکترونیک از زمان صدور تا مدت ۵ سال دارای اعتبار است مگر در یکی از موقعیت‌های زیر:

۱) اتمام اعتبار گذرنامه متقاضی

۲) لغو اعتبار صدور ویزای الکترونیک

۳) تعلیق سیستم فعلی و استفاده از سیستم جدید برای ثبت نام و صدور ویزا

مدارک لازم برای صدور ویزای حضوری کانادا

تکمیل فرم درخواست (وب‌سایت اداره مهاجرت کانادا).
گدرنامه دارای اعتبار (حداقل ۶ ماه)
دو قطعه عکس پرسنلی پشت نویسی شده (نام و سال تولد)
سند تمکن مالی مانند پرینت کارکرد حساب بانکی جهت تضمین تامین مخارج در طول مدت اقامت و هزینه بازگشت به ایران

ویزای کانادا

بهتر است بدانید 

همراهان فرد متقاضی مانند همسر و فرزندان ملزم به تکمیل فرم تقاضای مجزا نیستند؛ ولی، کلیه مشخصات آن‌ها باید در لیست اصلی درج شود.
در صورت نیاز به آزمایش‌های پزشکی سه ماه به زمان بررسی و صدور ویزا افزوده می‌شود.
هزینه صدور ویزا غیر قابل استرداد بوده و می‌تواند بصورت ریالی از طریق بانک تجارت پرداخت شود.
در صورت نیاز و هرگونه مشکلی در زمان حضور در کانادا شهروندان ایرانی می‌توانند به سفارت ایران در اتاوا و انتاریو مراجعه کنند.
از تاریخ اول دسامبر سال ۲۰۱۱، والدین، پدربزرگ و مادربزرگ شهروندان کانادا می‌توانند از «سوپر ویزا» برای سفر به کانادا استفاده کنند. این ویزا تا دو سال دارای اعتبار بوده و این افراد می‌توانند بدون نیاز به درخواست مجدد ویزا، تا پایان اعتبار آن بارها به کانادا سفر کنند.
حداکثر مدت اقامت با ویزای توریستی در کانادا مدت ۶ ماه است.
از تاریخ ۱۱ دسامبر سال ۲۰۱۳، کلیه شهروندان ایرانی متقاضی ویزا ملزم به ارائه داده‌های بیومتریک از قبیل عکس و اثر انگشت هستند.
همچنین، با توجه به زمان‌بر بودن مراحل صدور ویزا توصیه می‌شود تا متقاضیان حداقل یک ماه پیش از موعد خروج (زمان سفر) اقدام به ارائه درخواست خود به همراه مدارک مورد نیاز برای صدور ویزا کنند.

در حال حاضر سفارت کانادا در تهران تعطیل است.

نشانى : تهران ، خیابان استاد مطهری، خیابان شهید سرافراز، پلاک ۵۷
تلفن: ۸۱۵۲-۰۲۱ / نمابر: ۸۸۷۵۷۰۵۴ / صندوق‌پستى : ۴۶۴۷-۱۱۱۵۵ / کدپستى : ۱۵۸۶۸
سایت اداره مهاجرت کانادا: http://www.iran.gc.ca

آرسینه

ارسال پاسخ

آرسینه
آرسینه جدیدترین و بروز ترین مطالب در حوزه های تغذیه, روانشناسی, پوست ومو, گردشگری, فرهنگی, سبک زندگی, تکنولوژی, تناسب اندام, رژیم غذایی, بیماری های نادر و.. آرسینه همواره سعی بر بهبود هر چه بهتر کیفیت محتوا خواهد بود.