گردشگریویزا

انواع ویزای ایتالیا و مدارک مورد نیاز برای ویزای ایتالیا

انواع ویزای ایتالیا

انواع ویزای ایتالیا شامل ویزای شینگن (ویزای توریستی ایتالیا)، ویزای تجاری ایتالیا، ویزای تحصیلی ایتالیا، ویزای ترانزیت فرودگاهی و … است. که در ادامه مدارک مورد نیاز سفارت ایتالیا برای ویزای توریستی، ویزای تجاری و ویزای تحصیلی ایتالیا را شرح خواهیم داد با آرسینه همراه باشید.

انواع ویزای ایتالیا

ویزای توریستی (ویزای شینگن)

ویزای تجاری

ویزای پزشکی

ویزای فرهنگی – ورزشی

ویزای مقام‌های رسمی

ویزای تحصیلی – تحقیقاتی

ویزای افرادی که دارای همسر شهروند ایتالیا هستند

ویزای ترانزیت فرودگاهی

ویزای کودکان زیر سن قانونی

مدارک لازم برای ویزای توریستی ایتالیا

انواع ویزای ایتالیا

۱- فرم درخواست روادید شینگن را همراه داشته باشید.

۲- دو قطعه عکس پرسنلی ۴*۳ را همراه داشته باشید.

۳- گذرنامه با دست کم دو برگ سفید و با حداقل دارای سه ماه اعتبار.

۴- دعوتنامه تکمیل شده : فرد دعوت کننده باید دعوتنامه را بصورت کامل پر کرده و تصویر یکی از مدارک شناسایی ( شهروندان ایتالیایی، شهروندان خارجی مقیم ایتالیا) را نیز به آن ضمیمه نماید.

۵- اصل و تصویر شناسنامه معتبر به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی ترجمه شده باشد.

۶- اصل و تصویر مدارک شغلی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی ترجمه شده باشد.

۷- اصل و تصویر مدارک مالی، موید امکانات لازم جهت تامین مالی فرد به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی ترجمه شده باشد.

۸- اصل و تصویر بیمه مسافرتی بین المللی با پوشش حداقل ۳۰,۰۰۰ یورو که کل دوره اقامت متقاضی را در حوزه شنگن پوشش دهد.

۹-  بلیط هواپیما یا رزرو آن را همراه داشته باشید.

۱۰- اصل و تصویر رزرو هتل  و برنامه سفر در ایتالیا را همراه داشته باشید.

۱۱- تصویر صفحه اول گذرنامه و روادیدهای گذشته (در صورت دارا بودن)

*توجه داشته باشید دو مورد فوق نیاز به تائید شدن توسط وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه را ندارند.

* مدیران و اعضای هیات مدیره شرکتها: آخرین روزنامه رسمی (که از تاریخ آن بیش از سه سال نگذشته باشد) حاوی اطلاعات تاسیس و ثبت شرکت مربوطه و نام متقاضی، ارائه کند.

* مشاغل آزاد: پروانه کسب معتبر صادره از اداره مربوطه در شهر محل اقامت یا کارت بازگانی معتبر.

* مشاغل وابسته و کارمندان دولتی: لیست پرداختی شش ماهه آخر بیمه شغلی یا کارت پرسنلی صادره توسط سازمان دولتی یا نیمه دولتی مربوطه، یا معرفی نامه‌ای از سوی شرکت مربوطه مبنی بر تایید رابطه کاری متقاضی با آن شرکت ضمن مشخص نمودن سمت شغلی وی.

مدارک مورد نیاز ویزای تجاری ایتالیا

انواع ویزای ایتالیا

۱- ویزای شینگن یا درخواست روادید شینگن را همراه داشته باشید.

۲- دو قطعه عکس ۴*۳ را همراه داشته باشید.

۳- گذرنامه با حداقل دو برگ سفید و سه ماه اعتبار داشته باشد.

۴- دعوتنامه ای که بر روی سربرگ شرکت ایتالیایی مندرج است.

۵- معرفی نامه و سربرگ شرکت ایرانی که متقاضی را در استخدام خود دارد و اطلاعات زیر در آن موجود است:

– اطلاعات شناسنامه ای فرد

– اطلاعات گرنامه ی فرد

– توضیح مختصر درباره ی روابط شرکت ایرانی و ایتالیایی

– تاریخ و مدت زمان سفر متقاضی

– سمت کاری فرد در شرکت

– تائیدیه ی شرکت مبنی بر پرداخت تمامی هزینه های فرد در طول اقامتش در ایتالیا

۶- مدارکی که ثابت کند شرکت ایرانی با شرکت ایتالیایی دارای روابط حقیقی است؛ مدارکی از قبیل، بازگشایی اعتبار نامه، پروفورما، پیشنهاد قیمت، قرارداد و…

۷- اصل و کپی شناسنامه ی متقاضی که به زبان ایتالیایی و یا انگلیسی ترجمه شده باشد.

۸- اصل و کپی مدارکی که گویای واقعی بودن شرکت ایرانی باشد.

*توجه داشته باشید دو مورد فوق نیاز به تائید شدن توسط وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه را ندارند.

۹- اگر فرد در شغل آزاد مشغول به کار است باید مدارکی ارائه دهد که گویای تامین مالی وی باشد.

۱۰- بلیط هواپیما یا رزرو آن را همراه داشته باشید.

۱۱- بیمه مسافرتی بین المللی با پوشش حداقل ۳۰.۰۰۰ یورو که کل دوره اقامت متقاضی را در حوزه شنگن پوشش دهد.

۱۲- کپی صفحه ی اول روادیدی که تاریخ آن گذشته است (برای افرادی که شامل آن ها می شود).

*تاییدیه اتاق بازرگانی مبنی بر اصالت ثبت شرکت (Visura Camerale) نیز ضمیمه شده باشد.

* آخرین روزنامه رسمی (که از تاریخ آن بیش از سه سال نگذشته باشد) حاوی اطلاعات تاسیس و ثبت شرکت مربوطه و نام متقاضی. چنانچه بیش از سه سال از تاریخ روزنامه رسمی گذشته باشد، متقاضی می بایست یک روزنامه رسمی جدید (با تاریخ زیر سه سال) نیز مبنی بر تغییرات احتمالی انجام پذیرفته در خصوص تاسیس شرکت یا یک گواهی از اداره ثبت مبنی بر ادامه فعالیت شرکت علی‌رغم عدم ثبت تغییرات، ارائه نماید.

* پروانه ی کسب معتبر را همراه داشته باشید.

* کارت بازرگانی معتبر را همراه داشته باشید.

* اگر فرد صاحب شرکت نباشد و نقش کارمندی داشته باشد و نامش در روزنامه ی رسمس ثبت نشده باشد می تواند یکی از این مدارک را به همراه ترجمه ی انگلیسی یا ایتالیایی ارائه دهد:

* نامه ای از شرکتی که فرد متقاضی در آن اشتغال دارد که مبنی بر کار و سمت متقاضی باشد.

* لیست پرداختی شش ماهه آخر بیمه شغلی را همراه داشته باشید.

* کارت پرسنلی کارمند دولتی را همراه داشته باشید.

مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی ایتالیا

انواع ویزای ایتالیا

۱- در ابتدا باید از سفارتخانه وقت ملاقات بگیرید: گرفتن وقت سفارت ایتالیا

۲- اگر قصد تحصیل در رشته هایی را دارید که انگلیسی زبان هستند و مقطع مورد نظر شما لیسانس یا فوق لیسانس است باید مدارک زیر را ارائه دهید:

(دوره کارشناسی ۳ ساله و کارشناسی ارشد ۵ سال است)

– ترجمه ی دیپلم یا آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریز نمرات دوران دبیرستان به زبان ایتالیایی و به همراه تائیدیه ی وزارت دادگستری و امور خارجه.

– اصل و ترجمه ی مدرک لیسانس (به زبان فارسی و ایتالیایی) به همراه ریز نمرات چهار سال با مهر تایید وزارت امورخارجه و دادگستری و یک سری فتوکپی کامل از کلیه ی صفحات مدارک. (برای متقاضیان فوق لیسانس)

– اصل و ترجمه شناسنامه به زبان ایتالیایی با مهر تایید وزارت امورخارجه و دادگستری و یک سری فتوکپی کامل از کلیۀ صفحات مدارک ترجمه شده و فارسی.

– شرح دروس لیسانس اخذ شده به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (متقاضیان فوق لیسانس)

– یک نسخه کپی از کلیه ی مدارک ترجمه شده و فارسی همراه داشته باشید.

– سه قطعه عکس ۴*۳ را همراه داشته باشید.

– کپی صفحه اول پاسپورت را همراه داشته باشید.

– پرینت انتخاب رشته امضا شده توسط دانشجو را همراه داشته باشید.

* متقاضی باید وبسایت دانشگاه مورد نظر را مطالعه و در صورت نیاز فرم پذیرش را پر کرده و همراه داشته باشید.

*متقاضیان ترم اول باید برای ۱۵ آگوست اقدام نمایند.

* متقاضیان ترم دوم باید برای ۱۵ فوریه اقدام نمایند.

*متقاضیان دکترا باید باتوجه به زمان شروع ترمشان اقدام نمایند.

۳- اگر قصد تحصیل در رشته هایی را دارید که ایتالیایی زبان هستند باید این مدارک را تهیه و ارائه دهید:

(دوره کارشناسی ۳ ساله و کارشناسی ارشد ۵ سال است)

– تائیدیه تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی

– ترجمه ی مدرک دیپلم و ریز نمرات ۴ سال دبیرستان به زبان ایتالیایی به همراه تائیدیه ی دادگستری و وزارت امور خارجه.

– اصل و ترجمه مدرک لیسانس به همراه ریز نمرات کامل چهار ساله به زبان ایتالیایی با مهر تایید وزارت امورخارجه و دادگستری و یک سری فتوکپی کامل از کلیۀ صفحات مدارک ترجمه شده و فارسی (برای متقاضیان فوق لیسانس)

– اصل و کپی شناسنامه به زبان فارسی و ایتالیایی با تایید دادگستری و وزارت امور خارجه را داشته باشید.

– یک کپی از همه ی مدارک  همراه داشته باشید.

– اصل و کپی مدرک گواهینامه زبان ایتالیایی همراه داشته باشید.

– شرح همه ی درس های گذرانده شده در دوره ی لیسانس که به زبان ایتالیایی یا انگلیسی ترجمه شده اند. (متقاضیان فوق لیسانس)

– سه قطعه عکس ۴*۳ همراه داشته باشید.

– کپی صفحه اول پاسپورت همراه داشته باشید.

– پرینت انتخاب رشته ی متقاضی با امضای دانشجو همراه داشته باشید.

– متقاضی باید وبسایت دانشگاه مورد نظر را مطالعه و در صورت نیاز فرم پذیرش را پر کرده و همراه داشته باشد.

آدرس سفارت ایتالیا

سفارت ایتالیا : نشانی: تهران، خیابان نوفل لوشاتو، پلاک ۷۹/۶۸

شماره صندوق پستی : ۷۸۶۳-۱۱۳۶۵

شماره تلفن : ۶۶۷۲۶۹۵۵-۰۲۱ و ۶۶۷۲۶۹۵۶-۰۲۱

شماره فاکس : ۶۶۷۲۶۹۶۱

آدرس کنسولی سفارت ایتالیا

اداره کنسولی سفارت ایتالیا در تهران : خیابان جردن، خیابان نلسون ماندلا ، بن بست فرزان شرقی، پلاک ۱۵ قرار دارد.

اداره کنسولی ایتالیا یکشنبه‌ها از ساعت ۸ الی ۱۳ و دوشنبه تا جمعه از ساعت ۸ الی ۱۴ آماده خدمات‌ رسانی به مراجعین است. روزهای جمعه و شنبه تعطیل است.

دفتر ویزا : ۸۸۱۹۰۱۶۰-۰۲۱

دفتر امور کنسولی : ۸۸۷۸۳۴۹۸-۰۲۱

دفتر امور دانشجویی : ۸۸۷۹۹۸۸۵-۰۲۱

برای اطلاعات بیشتر به سایت سفارت ایتالیا مراجعه کنید : سایت سفارت ایتالیا.

آرسینه
آرسینه جدیدترین و بروز ترین مطالب در حوزه های تغذیه, روانشناسی, پوست ومو, گردشگری, فرهنگی, سبک زندگی, تکنولوژی, تناسب اندام, رژیم غذایی, بیماری های نادر و.. آرسینه همواره سعی بر بهبود هر چه بهتر کیفیت محتوا خواهد بود.