پزشکی

آیا زنان و مردان، افکار جنسی یکسانی دارند؟

آیا زنان و مردان، افکار جنسی یکسانی دارند؟

افکار جنسی چیست؟ چرا این فکرها گاهی به سراغمان می آید؟ آیا مردان و زنان افکار جنسی یکسان و مشابهی دارند؟ آیا تعداد دفعاتی که آنها به افکار جنسی فکر می کنند یکسان است؟ چگونه می توانید این فکرها را از خود دور کنید؟ کافی است چند لحظه وقت خود را به ما بدهید تا جواب تمام این سوالات را پیدا کنید.
۷۵ درصد مردم از خیالات جنسی لذت می‌برند و تحریک می‌شوند. نیمی از مردها و ۲۰ درصد خانم‌ها حداقل روزی یکبار به رابطه جنسی فکر می‌کنند. پسرهای دبیرستانی روزی هفت بار و دخترهای دبیرستانی روزی چهار بار فکرهای جنسی به سرشان می‌زند. نیمی از این افکار علتی خارجی دارند.
۸۵ درصد پسرها و ۷۰ درصد دخترها هنگام خودارضایی خیالپردازی می‌کنند. این خیالات اکثرا درباره یک دوست، آشنا و یا کسی است که تازه ملاقات شده یا در یک فیلم دیده شده هستند. اما معمولا هیچکس حتی با نزدیک‌ترین دوستش در این باره حرفی نمی‌زند. بعضی از این خیالات حتی برای خود فرد هم ناراحت‌کننده هستند. بعضی آدم‌ها حتی به‌خاطر این افکار احساس گناه می‌کنند. برخی دیگر نیز اصلا چنین فکرهایی نمی‌کنند چون فکر را با عمل برابر می‌دانند. البته به‌ندرت کسی این افکار را یک مشکل روانی تلقی می‌کند. گاهی این افکار مفید واقع می‌شوند چون اعتمادبه‌نفس را افزایش و تنش‌ها را کاهش می‌دهند. اکثر صاحبنظران این افکار را ناهنجار تلقی نمی‌کنند.
داشتن افکار جنسی لزوما به معنای میل به وقوع آنها نیست. افکار جنسی زن‌ها و مردها شبیه است گرچه زن‌ها بیشتر موقعیت‌های عاشقانه و مردها قسمت‌هایی از بدن زن‌ها را تصور می‌کنند. گاهی هم این تصورات کاملا غیرعادی هستند (مثل رابطه جنسی وسط زمین فوتبال!) . همه دوست دارند خودشان را مطلوب و مقبول تصور کنند. همه دنبال چیزهای نو هستند.
البته این افکار اغلب هیچ شباهتی به واقعیت ندارند. خانمی را می‌شناسم که در خیالش با یکی از هنرپیشه‌های معروف همبستر می‌شد. یکی از افکار جنسی رایج، دیدن همبستر شدن با دیگران است. یک فکر عجیب هم که رایج است، تصور تجاوز است. ۱۰ درصد زن‌ها خیال جنسی مورد علاقه‌شان رابطه جنسی به زور است. البته یادتان باشد که خیال با آرزو برابر نیست.
اگر زنی در خیالش مورد تجاوز قرار گرفتن را تصور می‌کند به این معنا نیست که دوست دارد مورد آزار قرار بگیرد، می‌خواهد جذاب باشد، خودش پاپیش نگذارد و مسئول اتفاقی که می‌افتد نباشد. بعضی‌ها بدون هیچ دلیل مشخصی، درد کشیدن را سکسی می‌دانند. در خیال و گاهی در واقعیت رابطه جنسی با قدرت، انکار مسئولیت و خشم همراه است. اگر افکار ناراحت‌کننده جنسی به شکل وسواس فکری درآیند، خطرناک بوده و نیاز به درمان دارند درغیر این صورت، مشکلی ایجاد نمی‌کنند.
*دکتر فرشاد نجفی‌پور، روانشناس و عضو هیات علمی دانشگاه

سلامانه

آرسینه

تبلیغات متنی
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
دکمه بازگشت به بالا